Søg en bolig

0 € to 3.000.000 €

We found 0 results. View results
Søg en bolig

0 € to 3.000.000 €

we found 0 results
Your search results

Cannes

Indlæg af admin on 16/06/2017
| Byer
| 0

Cannes er den mest mondæne badeby ved den franske riviera. Her ligger luksuøse hoteller på stribe langs strandpromenaden ”La Croisette”. Palmer og store blomsterbede, brede indbydende sandstrande med liggestole, summen af international atmosfære. Her finder man endnu lidt af den vilde luksus fra ”la belle époque” Hotel Carlton, Hotel Martinez og hotel Majestic for at nævne et par af højeste kvalitet. På den modsatte side af hotellerne ligger strandpromenaden med Palais des Festival, som bl.a. er kendt for filmfestivalen der foregår over 2 uger i maj. Næsten hver måned foregår der her en international festival af en eller anden slags.

Hvad enten du er til caféer, en lille ydmyg knejpe eller til gourmetrestauranter så finder du det her. Cannes er ikke kun glamour og glimmer, men en attraktivt by for alle der vil nyde livet i det gode klima, og ikke mindst den storslåede udsigt over Middelhavet til øerne Iles des Lérins og Esterelbjergene.

Byen rummer både en fashionabel lystbådehavn, men også en lille havn med fiskerbåde. Foran havnen ligger rådhuset, Hotel de Ville, og en af byens pladser, hvor lokalbefolkningen hygger sig med nationalsporten Petanque. Restauranterne ligger som perler på en snor bag pladsen.

Bag restauranterne ligger Marché Forville, hvor du finder det store marked med grøntsager. Vest for havnen ligger den charmerede gamle bydel Le Suquet, hvor det festlige og folkelige liv kan opleves.

Rue d’Antibes, er et must for en shopping tur i Cannes. Gaden løber parallelt med La Croisette. Her finder du alt hvad hjertet begærer af modebutikker, kunstgenstande, musik etc.

Hvis du vil leje en feriebolig i Cannes, kan du besøge vores udlejningsside her.

Vi har over 4.700 boliger til salg i Alpes-Maritimes qua vores medlemskab af ejendomsmæglerkæden MLS Côte d’Azur.  Kontakt os hvis du ikke finder det du søger på vores hjemmeside.

For mere information venligst kontakt os. Udfyld denne formular og du vil modtage svar hurtigst muligt.

 

Vores kontor har åbent mandag til fredag 9:00 til 12:00 og 14:00 til 18:00 (weekend efter aftale).

 

HMJ France

33, Boulevard Albert 1er, 06600 Antibes, France

hmj-france@hmj-france.com

0033 (0) 4 97 210 212


Dine data er sikre hos os. Venligst læs vores privatlivspolitik inden du sender formularen

Compare Listings