Søg en bolig

0 € to 3.000.000 €

We found 0 results. View results
Søg en bolig

0 € to 3.000.000 €

we found 0 results
Your search results

Vi arbejder for gode og vedvarende kunderelationer

Det siger vores kunder:

Vi fandt vores ønskelejlighed i det Sydfranske på HMJ’s hjemmeside, og fra det første kig og til underskrivelse af skødet, har vi været holdt i hånden og hjulpet på bedste vis af HMJ.
Ejendomshandel i Frankrig kan godt være en udfordring, da det på mange punkter foregår på en anden måde end i Danmark, og her er det en stor hjælp at have en dygtig og servicemindet ejendomsmægler. Hos HMJ kan det oven i købet foregå på dansk.
Detaljer som hjælp med forsikring, internet og fransk bankkonto er også en fornem ekstra service. Vi vedhæfter vores varmeste anbefalinger.
Anette og James Price,
Vi gav HMJ en vanskelig opgave med at hjælpe os med at finde vores drømmelejlighed i Cannes. Efter adskillige måneder og mere end 30 besigtigelser lykkedes det og vi er ovenud tilfredse. HMJ har også været rigtigt gode til at følge op efterfølgende og assistere os med en masse praktikaliteter. Vi har fået en helt ekstraordinært god service fra Morten Andersen, der er både behagelig, omhyggelig og har rigtigt stor erfaring med de mange forskelle, der er mellem franske og danske ejendomshandler. Vi kan på det varmeste anbefale HMJ til alle andre skandinaver, der har brug for en loyal og samvittighedsfuld repræsentant i forbindelse med et fransk ejendomskøb.
Annemarie og Kåre Stolt, Holte
Da vi besluttede os for at sælge vores villa i La Colle sur Loup, tog vi kontakt til flere ejendomsmæglere i området. Vi valgte HMJ France som dansk ejendomsmægler til at stå for salget. Samtidig blev vores villa udbudt til salg via 460 lokale ejendomsmæglere i samarbejde med HMJ France. Det blev dog HMJ France, der fandt en køber til vores villa, hvilket helt sikkert skyldes den flotte præsentation af boligen og den målrettede markedsføring nationalt og internationalt. Vi har været meget tilfredse med salgsprocessen og den opfølgning vi løbende fik fra HMJ France.
Sigfred og Anita Hansen, Middelfart
Vi fik anbefalet, og har efterfølgende haft fornøjelsen af HMJ France som købermægler i forbindelse med køb af drømmevillaen i det sydfranske. I Frankrig er der mange ejendomsmæglere i alle byer. Samtidig er der ikke et samlet overblik på nettet over huse til salg som i Danmark. HMJ France lavede et grundigt, sympatisk og behageligt interview, og gik så i gang med at finde mulige boliger til os. Det lykkedes hurtigt. HMJ via lokale samarbejder, at finde relevante villaer i det område vi var interesseret i. Det er ikke dyrere at bruge købermægler (de involverede mæglere deler provenuet), og kan kun anbefales. Vi er meget taknemmelige for HMJ France's bistand i vores hushandel. Uden havde det næppe været muligt.
Finn Fabricius & Hanne Hoeck, Ishøj
Vi har igennem mange år haft en skilejlighed i Méribel i de franske Alper. Da vi hverken taler eller skriver fransk, havde vi brug for en dansk ejendomsmægler til at hjælpe os med salget. Sammen med en lokal mægler, stod HMJ France for vurdering, salg, udarbejdelse af købsaftale og skødeskrivning samt kontakt til den franske notar. I forbindelse med salget opkrævede den franske stat uretmæssigt et større beløb i avanceskat. HMJ France og notaren har ydet en uvurderlig indsats for at få beløbet tilbagebetalt.
Peter Kristiansen, Smørum
Jeg blev henvist til HMJ France af en god bekendt, som tidligere havde solgt sin villa via HMJ France.
Min villa i Les Hauts des Vaugrenier blev sat til salg i januar 2016 og straks fra start blev der iværksat en omfattende markedsføring samt kontakt til kunder i deres køberkartotek.
Blot 2 måneder senere var køber fundet og købsaftalen underskrevet!
For mit vedkommende var det en god tryghed at have en dansk ejendomsmægler tilknyttet. Alle franske dokumenter blev forklaret og oversat, avanceskat beregnet og lovpligtige dokumenter bestilt. Jeg vil helt klart anbefale HMJ France, hvis din bolig i Sydfrankrig skal sælges.
Ole Jacobsen, Farum
HMJ France har været en stor hjælp i forbindelse med køb af ejendom i Sydfrankrig. HMJ France satte sig hurtigt ind i vores behov, fandt egnede emner og deltog i fremvisningen. Det endte med en projektlejlighed i Eze og her har vi fået uvurderlig hjælp med bl.a. notar, skødeskrivning, valg af materialer og den løbende kommunikation med ejendomsudviklingsselskabet. Alt i alt en yderst positiv oplevelse takket være HMJ France's kendskab til franske forhold og det franske ejendomsmarked.
Christoffer Marckmann, Køge
Vi har 2 gange indenfor de sidste 12 år handlet ejendom i Frankrig. Begge gange har vi samarbejdet med HMJ France i forbindelse med køb/salg. Vi har i begge tilfælde oplevet et meget kompetent og faglig dygtig team, som har hjulpet os igennem de til tider ret komplicerede forhold der er for køb af fast ejendom i Frankrig for udlændinge.
Vi kan på det varmeste anbefale at kontakte HMJ France hvis du/i går i købs- eller salgstanker.
Mette og Kim Christensen, Vordingborg
Vi har købt 2 lejligheder i Antibes gennem HMJ France. Helt fra start varHMJ France klar over, hvad vi ønskede.
Samtidig har det været betryggende og rart, at have en statsautoriseret dansk/fransk ejendomsmægler som rådgiver både før, under og efter købsprocessen - specielt fordi vi ikke taler sproget og alle juridiske dokumenter jo er på fransk!
Vi udlejer nu også én af vore boliger gennem HMJ France og opnår en særdeles god lejeindtægt. Også her er servicen og professionalismen upåklagelig!
Leo Rasmussen & Marianne Jager, Silkeborg

Compare Listings