Søg en bolig

0 € to 3.000.000 €

We found 0 results. View results
Søg en bolig

0 € to 3.000.000 €

we found 0 results
Your search results

HMJ Group

Virksomheden HMJ Group blev stiftet i 1983 af Marianne og Henrik Meisner-Jensen, der dengang drev en succesfuld virksomhed på Østerbro.

Kærligheden til Frankrig og trangen til at arbejde med noget der var mere spændende end at sælge ejerlejligheder på Østerbro, satte gang i firmaet, der med familie og kontakter i Frankrig gik i gang med at indhente viden om det franske ejendomsmarked. Salg af boliger i Sydfrankrig, var på det tidspunkt et marked der faktisk ikke eksisterede, så det var en stor opgave med sproglige, kulturelle og lovmæssige udfordringer.

Med en samarbejdskontrakt med Pierre & Vacances i 1985 fik virksomheden sit gennembrud i Danmark. Gennem Pierre & Vacances kunne danskere købe ferielejligheder i Frankrig, med en garanti for en lejeindtægt, når boligen ikke blev benyttet. Et problemfrit ejerskab med mange muligheder.

HMJ France

I 2004 blev HMJ France etableret som selvstændigt dansk/fransk ejendomsmæglerfirma. Dels for at kunne betjene de danske kunder, dels for at varetage HMJ Group’s franske aktiviteter i Sydfrankrig og i De franske Alper, medens aktiviteter i Normandiet stadig styres fra kontoret i København.

HMJ France har således i de sidste par år varetaget salget af mere end 200 ferielejligheder for HMJ Group.

I dag er HMJ France en virksomhed med dansk, fransk og italiensk personale, der formidler salg og udlejning af ejendomme til et internationalt publikum.

Morten Andersen

Morten Andersen
Morten har arbejdet hos HMJ France siden 2004 og er den daglige leder af kontoret i Antibes. Han har i årenes løb oparbejdet en solid erfaring om det franske ejendomsmarked. Med bopæl i Antibes har han fået et stort kendskab til hvad der rører sig i lokalområdet.
Bag sig har han en uddannelse indenfor den finansielle sektor i Danmark, og som ejendomsmægler i både Danmark og Frankrig.
Morten taler dansk, fransk og engelsk.

Claude Saint-Martin

Claude Saint-Martin
Claude blev ansat som ejendomsmægler hos HMJ France i 2010.
Han har 10 års erfaring fra ejendomsmarkedet i Alpes-Maritimes, herunder specielt området omkring Antibes/Cannes og har tidligere arbejdet som forsikringsmægler i Alpes-Maritimes.
Claude taler fransk og engelsk.

Alexia Escalier

Alexia Escalier
Alexia er ansvarlig for vores udlejningsafdeling. Hun har tidligere arbejdet 6 år hos Interhome i Nice og har dermed stor erfaring inden for ferieboligudlejning og er godt bekendt med den franske Riviera.
Alexia taler fransk og engelsk.

Stella Bonnefon

Stella Bonnefon
Stella er i vores team for ferieboligudlejning og blev ansat i oktober 2014. Inden ansættelsen hos HMJ France, arbejdede hun 14 år inden for rejsebranchen og senest hos et stort rejsebureau i St. Raphaël.
Stella taler fransk og engelsk.

Laura HMJ France

Laura Bianzani
Laura arbejder som sekretær hos HMJ France og beskæftiger sig med alt administrativt arbejde, eftersagsbehandling, kontakt til notarer, myndigheder, mv. Herudover hjælper hun til med ferieboligudlejning.
Laura taler italiensk, fransk og engelsk.


Dine data er sikre hos os. Venligst læs vores privatlivspolitik inden du sender formularen

Compare Listings