Søg en bolig

0 € to 3.000.000 €

We found 0 results. View results
Søg en bolig

0 € to 3.000.000 €

we found 0 results
Your search results

Mandelieu-La Napoule

Indlæg af admin on 07/07/2017
| Byer
| 0

Mandelieu-La Napoule ligger i en bugt ved foden af de berømte røde Esterelbjerge og den gyldne strandvej, Corniche d’Or, der strækker sig helt til Fréjus i Var regionen. Mandelieu-La Napoule ligger 8 kilometer vest for Cannes og ca. 35 kilometer fra Nice lufthavn.

Mandelieu-La Napoule er kontrasternes by. Ved kysten, i den gamle bydel, La Napoule, er der små gader, hyggelige provencalske huse og traditionelle restauranter. Det er bemærkelsesværdigt hvor lidt befolkningen er mærket af turismen: her er tempoet lidt lavere og stemningen lidt mere lokal, end i nogle af de andre store turistbyer på kysten.

Siagnefloden har sin udmunding ved Mandelieu, og langs floden er der etableret stier, et klubhus for roerne, spisesteder og parker. Lystbådene giver byen et hyggeligt og maritimt udtryk, og der er hele 5000 bådpladser i Man­delieus havne.

Midt i Mandelieu er lystbådehavnen omkranset af luksuriøse lejlighedskomplekser, og på de kegleformede skråninger får du en storslået udsigt over Iles de Lérins øerne og Cannes. Bag selve byen ligger der smukke huse trukket tilbage i de grønne bakker i Tannerons mimoseskov, og mod vest ligger de røde Esterelbjerge.

Le Château de La Napoule

Slottet, der ligger ved en lille strand i La Napoule, er en stor turistattraktion. Det blev opført i 1300-tallet, men blev ødelagt og genopbygget 8 gange, inden det i 1800-tallet endte som glasfabrik. I 1918 blev Château de La Napoule købt af den amerikanske kunstner Henry Clews, der restaurerede det og tilføjede to tårne og et gammelt brystværn, inden han forsynede hver ledig centimeter med sine egne værker. Amerikaneren opfattede sig selv som en moderne Don Quijote og han smykkede slottet ind- og udvendigt med sine meget fantasifulde skulpturer.

I dag er slottet ejet af en sammenslutning til støtte og bistand af unge kunstnere fra hele verden. Næste år åbnes dørene således for 10 kunstnere fra hele verden, der får lov til at bo og arbejde på slottet i 5 uger fra den 18. oktober til 14. november 2016. Slottet byder på mange spændende udstillinger og koncerter. Bemærk, at Château de La Napoule nu også kan bruges til private arrangementer, så undersøg selv hvad der sker, og hvornår slottet er åbent for offentligheden.

Le Château de la Napoule Mandelieu La Napoule

Traveture – Slotsruten fra Mandelieu-La Napoule

Tag på en fortryllende travetur fra Château de La Napoule til slottet Château d’Agecroft der ligger syd for byen – men kun hvis du ikke lider af højdeskræk. Ruten går fra fortet langs strandene og ad små stier op i klippelandskabet langs Rague-stranden. Efter marinaen går stien op ad Mont Turneys bjergside, hvor du får en fantastisk udsigt over havnen og Middelhavet. På toppen ca. 85 meter over havet, kommer man til en parkeringsplads, herfra videre ad stier op til Château d’Agecroft, der i dag er et feriested med restaurant. Turen kræver et vandrekort, det kan købes i kiosker eller i supermarkedet.

mandelieu_la-napoule

Corniche d’Or

Mandelieu-La Napoule er udgangspunkt for den gyldne rute langs Esterelkysten, Corniche d’Or, måske Côte d’Azurs smukkeste strækning. Strækningen langs Middelhavet til Saint Raphaël er på ca. 20 km og byder på nogle helt enestående naturoplevelser. På ruten snor vejen sig mellem de røde klipper på den ene side og det dybe blå Middelhav på den anden. Langs kystvejen ligger mange små vige med småbyer, som f.eks. Théoule-sur-Mer, Miramar, Le Trayas og Agay.

Det kan varmt anbefales at køre turen fra Saint Raphaël mod Cannes sidst på dagen, hvor aftensolen sender sine sidste stråler på Esterel Massivet, et storslået skue, der må bjergtage enhver.

corniche d'or esterel mandelieu la napoule

Mimosefestival

Hvert år i februar holder byen mimosefestival. Et stort optog af udsmykkede vogne kører ad kystvejen lige ud for lystbådehavnen ved slottet.Du kan læse mere om den årlige vintertradition her.

Mimosefestival Mandelieu-la-Napoule

For mere information venligst kontakt os. Udfyld denne formular og du vil modtage svar hurtigst muligt.

 

Vores kontor har åbent mandag til fredag 9:00 til 12:00 og 14:00 til 18:00 (weekend efter aftale).

 

HMJ France

33, Boulevard Albert 1er, 06600 Antibes, France

hmj-france@hmj-france.com

0033 (0) 4 97 210 212


Dine data er sikre hos os. Venligst læs vores privatlivspolitik inden du sender formularen

Compare Listings