Søg en bolig

0 € to 3.000.000 €

We found 0 results. View results
Søg en bolig

0 € to 3.000.000 €

we found 0 results
Your search results

Projektsalg i Sydfrankrig

Køb trygt projektsalg i Frankrig og benyt dig af vores 30-årige ekspertise med ejendomshandel i Frankrig. Få hjælp til finansiering, overholdelse af betalingsfrister, forklaring/oversættelse af de franske juridiske dokumenter, opfølgning på byggeprocessen, etc.

Fordelene ved projektsalg i Frankrig

Der er flere fordele ved køb af nybyggeri i Frankrig:

Nedsatte notaromkostninger: Når du køber en nyopført bolig, betaler du mindre i stempelomkostninger til den franske stat, end ved køb af allerede opførte ejendomme (du betaler kun 2-3% mod normalt 7-8%).

Fritagelse for ejendomsskat: Når du køber en ny bolig i Frankrig kan du undgå at betale ejendomsskat (Taxe Foncière) de første to år. Fritagelsen kan opnås ved at sende en formular til myndigheder inden 90 dage efter byggeriets færdiggørelse.

Juridiske fordele: Ved projektkøb er du omfattet af den solide franske forbrugerbeskyttelse – herunder (bank)garanti for opførelse. Ydermere følger der med nybyggeri en obligatorisk 10-årig forsikring mod eventuelle byggefejl og mangler.

Høj kvalitet: I Frankrig er der skærpede lovkrav til nybyggeri, der bl.a. betyder at nye ejendomme skal overholde en række bygnings- miljø- isolerings- og sikkerhedsregler til gavn for køber.

Sæt dit eget præg:  Jo tidligere i byggeprocessen du køber, jo flere muligheder har du for selv at vælge materialer som f.eks. fliser, armaturer og gulve samt farver, og du kan delvist få indflydelse på ruminddelingen.

Minimalt vedligehold: Alt er spritnyt så du sparer penge på vedligeholdelse og reparationer de første mange år.

Vælg et projektsalg nedenfor og læs mere om de aktuelle nybyggerier til salg i vores portefølje.

Ønsker du yderligere oplysninger?

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet snarest.

Husk at oplyse boligens sagsnummer.

 

HMJ France

33, Boulevard Albert 1er, 06600 Antibes, France

hmj-france@hmj-france.com

Kontor 0033 (0) 4 97 210 212


Dine data er sikre hos os. Venligst læs vores privatlivspolitik inden du sender formularen

Compare Listings